23 лютого Вєрка Сердючка зняла нове відео на пісню «До Ре Мі». У кліпі українська «попелюшка» їде в Тбілісі та Баку на раритетній «Чайці», танцює на дискотеці з єнотом і стає феєю.

За сюжетом відео, після концерту Сердючка приймає компліменти від шанувальників, які хвалять її пісні англійською мовою. А після підслуховує, що говорять про неї насправді: що у неї творча криза і кожна пісня гірше попередньої. У розпачі Сердючка закривається в туалеті і придумує там нову пісню «До Ре Мі», що на сленгу музикантів означає категоричну відповідь на підступи заздрісників.

Відео дня

Режисер кліпу Семен Горо розповідає, що вони знімали відео дуже швидко, буквально з одного дубля.

– Для зйомки ми використовували різні декорації і чорну «Чайку» – на ній Сердючка з мамою їдуть в Тбілісі та Баку».

Не дивлячись на раніше зроблену заяву про прощання із зіркою, Сердючка залишилася вірна своєму головному убору. Але змінила довжину спідниці: для грайливої пісні вона приміряла наряди міні.

– Образ став лаконічнішим: чорно-білі кольори, – зазначає стиліст кліпу Анжела Лисиця, –чисті лінії і мінімум деталей. А ще Сердючка постройнішала – ми зняли з неї пальто і одягнули в приталену сукню.

Вона навіть пожартувала із цього приводу.

– Я після ліпосакції. А що, можна тільки Баскову?!

Одним з образів Сердючки був образ черниці. Але примірявши чернече вбрання, Вєрка відчула, що так втрачається її яскравий образ, і сказала: «Я буду феєю». Спеціально для цього прямо на знімальному майданчику стиліст Анжела Лисиця зшила блискучий срібний балахон.

За матеріалами прес-служби артиста