Полум'я на голові красуні спалахнуло через іскри від феєрверку / скріншот

У 24-річної власниці титулу "Міс Конго 2018" і "Міс Африка 2018" Доркас Касінде під час шоу в місті Калабар (Нігерія), куди її запросили в якості гостя на церемонію нагородження, спалахнула перука. У мережі бурхливо відреагували на інцидент.

Про це повідомляє The Daily Post.

Полум'я на голові красуні спалахнуло через іскри від феєрверку. На відеозаписі видно, що дівчина спочатку не зрозуміла, що відбувається. На допомогу їй кинулася ведуча шоу і кілька глядачів. Людям вдалося за лічені секунди загасити вогонь, після чого шоу продовжилося.

Читайте також"Одягла Перуку невдало": Ані Лорак здивувала мережу новим фото

Варто відзначити, що більшість коментаторів відео негативно відреагували на закадровий сміх на відео:

«Я не розумію, як це може бути смішно. Я дуже сподіваюся, що вона в порядку»; «Це так неосвічено сміятися над палаючою людиною – вона (жінка, яка сміється), напевно, молода і дурна»; «Який ідіот може сміятися над цим? Шанувальники диявола» «Цей сміх був чистим злом ... що смішного?» - висловили своє обурення користувачі.

Однак були й такі, кому інцидент здався смішним:

«Це дуже весело», «Повинен зізнатися, вона досить гаряча», «Більшість людей не знає, як використовувати вогнегасник, поки не потрапить у надзвичайну ситуацію», «У неї кущ горить», - писали користувачі.

Як повідомляв УНІАН, Катріона Грей завоювала титул «Міс Всесвіт — 2018» на 67-му міжнародному конкурсі краси, що відбувся 17 грудня в Бангкоку. Вона стала четвертою в історії представниця Філіппін, яка здобула перемогу в конкурсі.