У США закликали вивчати НЛО, щоб позаземні технології не дісталися Росії / Flickr/maxime raynal

Колишній голова демократичної більшості в Сенаті і екс-сенатор від штату Невада Гаррі Рід закликав США продовжити вивчати феномен НЛО. При цьому, він наголосив, що Росія і Китай вже намагаються отримати позаземні технології.

Про це, як пише Newsweek, він сказав під час інтерв'ю для телеканалу CBS.

«Готовий побитися об заклад на що завгодно, що Китай витрачає певні кошти на перевірку НЛО. Я так само готовий побитися об заклад, що Володимир Путін з КДБ витрачає на це гроші», - сказав Рід.

Відео дня

Читайте такожАстрономи бачать НЛО, яке час серйозно досліджувати

На його думку, Москва і Пекін мають таємні військові дослідні програми, мета яких визначити, як працює НЛО, а також збудувати власні аналоги. Також в ефірі CBS журналіст з посиланням на неназвані джерела в Пентагоні сказав, що американські військові впродовж останніх років неодноразово зіштовхувалися з НЛО на узбережжі у Флориді і Вірджинії.

За словами Ріда, він розуміє, чому чиновники в Пентагоні й інших органах уряду США скептично ставляться до досліджень, присвячених «непоясненим повітряним феноменам».

Читайте такожВ Ірландії розслідують повідомлення про НЛО і яскраве світло біля узбережжя

«Це відбувається вже тривалий час. Ці виявлені знаки пояснюють запуском ракет у Каліфорнії чи ще чимось в тому дусі. Відповідальні люди в Пентагоні й інших відомствах не хочуть навіть спробувати пояснити щось таке, що багато разів не піддавалося поясненню», - сказав Рід.