Рослина виявилася штучною / фото Yolanda Garbers

В Австралії чоловік так хотів зробити приємно своїй дівчині, що кілька місяців доглядав за її штучною домашньою рослиною.

Іоланда Гарберс розповіла про те, що її молодий чоловік дбайливо доглядав за рослиною, а потім дізнався від неї, що вона штучна. Багатьох користувачів мережі розсмішила ця ситуація, повідомляє Mirror.

Читайте такожКитаянка пограбувала колишнього хлопця заради весілля з нинішнім

Відео дня

Дівчина розмістила фото своєї вічно зеленої рослини, підписавши: "Як вам мій вихованець з Kmart? Мій хлопець поливав його кілька місяців та тільки вчора дізнався, що це підробка. На щастя, він не заподіяв рослині шкоди".

Але знайшлося чимало користувачів, які стали на бік її хлопця. Більше того, вони самі колись опинялися у подібній ситуації.

"Мій тато дуже пишався собою і сказав, що був обережний з поливом, бо знав, що сукулентів не потрібно багато води. А це була просто штучна квітка з IKEA", - розповів один з них.

"Мій чоловік поливав нашу квітку рік. Він навіть використовував добрива і сказав мені, який із нього вийшов відмінний садівник. Але потім він дуже засмутився, коли я сказала йому, що це штучна квітка", — поділився кумедною історією інший користувач.

Раніше в британському місті Рагбі чоловік освідчився своїй дівчині, не готуючись до цього заздалегідь й навіть не купуючи обручку.