У Суворовському районі Одеси затримано двох злодіїв, що спустилися з вікна пограбованої ними квартири прямо в руки поліцейським.

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління патрульної поліції в Одеській області, сьогодні вдень патрульним надійшов виклик про підозрілих людей на вулиці Заболотного.

Читайте такожПід час агітаційного концерту в Одесі з неба впав фалоімітатор (відео)

«На місці події заявниця розповіла, що побачила, як двоє чоловіків проникли в квартиру на другому поверсі багатоповерхового житлового будинку», - повідомили в прес-службі.

Встановивши, що в квартирі перебувають невідомі, поліцейські оперативно оточили будівлю по периметру. Потім співробітники підрозділу Державної служби охорони піднялися в квартиру і подзвонили в двері. Злякавшись, зловмисники вирішили втікати через вікно, і відразу потрапили в руки патрульних.

Як встановили правоохоронці, чоловіки проникли в приміщення, пошкодивши пластикове вікно.

«У квартирі був безлад, також поліцейські знайшли предмети, за допомогою яких порушники проникли в квартиру», - розповіли в поліції.

Зараз правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших злочинів. Проводяться слідчі дії.

Патрульна поліція також оприлюднила відео, на якому зафіксовано, як підозрювані спускаються з вікна, а правоохоронці відразу ж їх затримують.