В Києві нетверезий водій без посвідчення читав поліцейським реп / Скріншот - Facebook, Патрульна поліція Києва

В Києві нетверезий водій зачитав патрульним поліцейським реп та закликав інших водіїв не наслідувати його приклад.

Читайте такожВ Білій Церкві у копів викрали патрульне авто

Як повідомляється у Facebook Патрульної поліції, увечері 21 липня інспектори, що патрулювали вулицю Академіка Каблукова, почули звук гальм та побачили автомобіль ВАЗ, який виїхав із-за повороту на великій швидкості. За авто бігли близько 10 осіб, які намагались завадити водію виїхати з дворової території.

Відео дня

Патрульні перегородили своїм автомобілем виїзд з двору та зупинили водія. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп'яніння та відразу повідомив патрульним, що вживав алкоголь і готовий за це понести покарання.

Зі слів водія, він випив 0,5 літра горілки та вирішив заночувати в автомобілі свого товариша, але його рідна сестра, розуміючи, що він може накоїти біди, забрала ключі від автомобіля. Усі його друзі відмовляли чоловіка від ідеї ночувати в салоні транспортного засобу, але чоловік пообіцяв їм, що не поїде кататись. Отримавши ключі від транспортного засобу, чоловік миттю його завів та спробував швидко поїхати чим далі, але наткнувся на правоохоронців.

Чоловік відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп'яніння, інспектори склали на нього протокол за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп'яніння) КУпАП. Так як у чоловіка також не було при собі посвідчення водія та він не увімкнув покажчик повороту, коли виїжджав із-за будинку, на водія також винесли постану за порушення ПДР.

Під час оформлення адміністративних матеріалів, кермувальник читав для патрульних реп, каявся та навіть записав відеозвернення до інших водіїв з проханням не сідати за кермо в стані сп'яніння, бо патрульні завжди з'являються в потрібному місці у потрібний час.

Раніше повідомлялось, що у Херсоні мікроавтобус «Фольксваген», який перевозив членів ДВК та бюлетені, потрапив в аварію та перекинувся. Постраждала одна людина.