Своїми курйозними моментами поділилися тисячі користувачів інтернет-мережі / China.org.cn

Користувачі Reddit поділилися найбільш дивними ситуаціями під час відвідувань туалетів. Тред зібрав більше тисячі коментарів.

Зокрема, коментатор MonsieurMollusk розповів, що одного разу у туалеті аеропорту побачив старого, який почав мочитися на чоловіка поруч: "Я вирішив вийти звідти й почув гучне: Що за дідько? Не знаю, що було потім".

Читайте такожУкраїнський мер похвалився ремонтом туалету в дитсадку й поплатився (фото)

Відео дня

Користувач BMW550i натомість поділився, що опинився одного разу у вбиральні з нетерплячим чоловіком, який кинув шлакоблок у кабінку, бо втомився чекати, і поранив людину. На місце події викликали поліцію.

Portraitopynchon розповів про "чарівний туалет", на який він натрапив під час фестивалю Burning Man в американській пустелі: "Кожен сантиметр стін був вкритий свіжими квітами, а внизу – запалені свічки, які плавали разом з пелюстками квітів у маленьких баюрах духмяної води".

Onehourworkweek переказав розмову двох хлопців біля пісуарів: "Почув, як один говорить іншому: "І це ти називаєш пенісом?" Я просто вмер зі сміху".

Як повідомляв УНІАН, колишній народний депутат і лідер Радикальної партії Олег Ляшко виконав хіт Михайла Шуфутинського "Третье сентября", трохи українізував текст пісні.