Після весілля на нареченого чекав сюрприз / фото Cameron Fischer

30-річний житель американського міста Лавленд Кемерон Фішер отримав рахунок на 12,5 тисяч доларів за лікування похмілля після парубоцької вечірки.

За його словами, він прокинувся з жахливим похміллям після святкування парубочого вечора перед своїм весіллям, передає NPR.

Читайте такожМолодята відсвяткували весілля, але наступного ранку на них чекав неприємний сюрприз (фото)

Відео дня

Наречена була так стурбована станом його здоров'я, що порадила негайно звернутися до лікаря. Тоді Кемерон і вирушив до найближчого цілодобового відділення невідкладної допомоги.

Фішер розповів лікарям, що страждає від сильного похмілля, і пояснив, що зазвичай він рідко вживає алкоголь та не приймав наркотики.

Медсестра дала йому дві дози фізрозчину і дозу ліків проти нудоти. Також вона взяла кров на аналіз. Майже через годину чоловік вийшов з відділення невідкладної допомоги й почувався набагато краще.

Але далі на американця чекав сюрприз: через кілька тижнів після весілля він отримав рахунок від медзакладу на 12,5 тисячі доларів. Ця сума вдвічі перевищила витрати на весілля.

Після скарги на вартість послуг Фішер заплатив 4,6 тисячі доларів (частину покрила страховка). "Парубочий вечір вийшов занадто дорогим", - пожартував він.

Раніше дівчина Кені Хайес викрила свого хлопця в зраді за допомогою уважності користувачів мережі.