У США проводять дитячі рейви / Скріншот - Youtube, Los Angeles Times

В американському Окленді (штат Каліфорнія) стали популярними денні дитячі танцювальні вечірки «Baby Rave» для дітей до 4 років.

Читайте такожI am a firestarter: за що фанати любили померлого фронтмена The Prodigy Кіта Флінта (відео)

Як повідомляє Los Angeles Times, місцевий Дитячий театр проводить подібні заходи з 2016 року. Хоч вони ніколи не рекламувалися, останнім часом квитки на щомісячні вечірки розпродають за лічені хвилини. «Рейви» стали найпопулярнішою ініціативою театру.

Відео дня

На вечірках грає діджей Едвард Хаззард, який виступає під псевдонімом DJ E. T. За його словами, раніше він грав тільки для дорослих, пару раз – на шкільних вечірках, але ніколи – для маленьких дітей.

Зазначається, що в Окленді стрімко зникають дитячі заклади, а ті що залишаються – коштують недешево, адже оренда нерухомості в області затоки Сан-Франциско коштує недешево і постійно дорожчає.

В результаті захід початок притягувати батьків, які шукали, чим можна зайняти дитину – на танцполі діти можуть веселитися без посиленого нагляду дорослих.

Дорослі, серед яких є і колишні рейвери, нерідко і самі танцюють разом з дітьми. Плейлист вечірок складається з актуальної електронної музики. Багато батьків знаходять на таких вечірках друзів і однодумців.

На відео з рейву можна бачити, що атмосфера на танцполі цілком відповідає духу нічного клубу, якщо не враховувати присутності безлічі малюків.

Раніше хитрий шотландський школяр змусив голосового помічника Alexa робити за нього домашнє завдання.