Умід - двійник Зеленського / Скріншот

Двійник українського президента Володимира Зеленського Умід, якого раніше помітили в московській підземці, дав інтерв'ю російським ЗМІ.

Про те, як дізнався про схожість з главою української держави, Амід розповів Telegram-каналу Mash.

Читайте також"Це що таке?": у мережі висміяли фото з постарілим Путіним

"Його часто впізнають на вулиці, а на роботі жартома називають Зеленським. Мрії в Уміда прості: гідно жити зі своєю сім'єю. А зірковій копії чоловік бажає здоров'я (і в разі чого готовий підмінити на зйомках)", - йдеться у коментарі до відео.

З'ясувалося, що чоловік народився в Узбекистані, але працює в Москві маляром.

"Хлопці мені говорили, що я схожий (на Зеленського, - Ред.). Я спочатку не вірив, потім сам подивився відео", - розповідає Амід.

"Я раніше не знав, хто такий цей Зеленський. Тоді мені, ще у 2017 році, друзі говорили, що є такий гуморист, ти на нього схожий. А коли він став президентом, я вже дізнався", - говорить Амід.

"У метро, коли я на роботу їхав, я взагалі не спав, не заснув, просто ось у цей момент хтось фоткав мене (тоді в мережі й розлетілися ці фото з двійником Зеленського, - Ред.)", – пояснив він.

Нагадаємо, в серпні 2019 року у вагоні московського метро помітили чоловіка, зовні схожого на президента України Володимира Зеленського.

facebook.com/k.dimitriy