Тайлер зізнався, що дуже релігійний і надає великого значення цим словам / фото: Тайлер Мун / Facebook

У США у бігуна з наклейкою «Ісус рятує» стався серцевий напад, але йому на допомогу прийшов інший бігун - на ім'я Ісус.

Про це пише Twin Cities.

Читайте такожУ США дикий ведмідь вирішив взяти участь у масовому забігу

Відео дня

6 жовтня житель Міннеаполіса на ім'я Тайлер Мун біг 16-кілометровий марафон Twin Cities Marathon з написом на футболці «Ісус рятує». За правилами забігу на нагрудному знаку має бути справжнє ім'я, але він написав на своєму «Ісус рятує».

Хлопець розповів, що перед забігом почував себе чудово, але після перших кілометрів відчув нездужання. На середині дистанції у Муна почалася тахікардія, його серце зупинилося, і він впав, вдарившись головою об асфальт.

За ним біг американець з іспанським корінням Хесус (Ісус) Буено, який працює помічником анестезіолога. Разом зі своїми колегами він зміг надати першу допомогу потерпілому до того, як на місце інциденту прибули лікарі з дефібриляторами. Весь цей час Хесус і інші лікарі робили Муну масаж серця і штучне дихання.

Зараз Тайлер Мун відновлюється в лікарні з переломом 5 лицьових кісток. Він дуже вдячний своїм рятівникам і вважає, що їх йому послав Бог. Тайлер також зізнався, що дуже релігійний і надає великого значення цим словам.

Фото: Тайлер Мун / Facebook

Як повідомляв УНІАН, в Арізоні організатори марафону дискваліфікували бігуна Келлі Егню за шахрайство. Він приписував собі зайві кола, перебуваючи в цей час в туалеті. Про це йдеться на сторінці марафону Across the Years в Facebook, передає Breaking Mad.