Ілюстрація \ REUTERS

Новий гендиректор McDonald`s Corp. Кріс Кемпчинскі шукає нового топ-менеджера з кадрів, щоб змінити корпоративну культуру.

Читайте такожЕкс-співробітник McDonald's зізнався, що клав клієнтам додатковий нагетс (відео)

Як повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на джерела, його попередник допускав вечірки в барах, флірт і нічне спілкування між співробітниками, однак Кемпчинскі має намір це змінити, передає kommersant.

Відео дня

Одне з джерел видання додало, що Кемпчинскі зустрівся зі співробітниками і франчайзі в США, Великобританії, Німеччини, Франції та Швейцарії у перші два місяці свого перебування на посаді генерального директора. Почасти це було зроблено для того, щоб зібрати інформацію про культуру та цінності компанії. Очікується, що в цьому місяці він поділиться з компанією деякою отриманою інформацією, додав співрозмовник газети.

У листопаді 2019 року корпорація McDonald`s звільнила виконавчого директора Стіва Істербрука через стосунки з однією зі співробітниць. У листі працівникам він визнав свою помилку. Він додав, що керівництво прийняло правильне рішення про його звільнення.