40-річний Кріс Кей переїхав на Тенеріфе 14 місяців тому / фото з домашнього архіву/The Sun

Уродженець англійського міста Скарборо, графство Північний Йоркшир, хотів похвалитися перед родиною і друзями новим будинком, але випадково надіслав відвертий знімок.

Читайте такожВ Уругваї у басейн приватного будинку скинули з вертольота свиню (відео)

Про це повідомляє таблоїд The Sun.

Відео дня

40-річний Кріс Кей голяка фотографував ділянку на іспанському острові Тенеріфе і випадково зафіксував у вікні своє віддзеркалення.

«Якщо саме так ходять по Тенеріфе, то, боюся, ми з твоїм батьком взяли в дорогу занадто багато речей», - пожартувала його 62-річна мати Керол, якій він відіслав фотографії.

Фото з домашнього архіву/The Sun

Кей переїхав на Тенеріфе 14 місяців тому. У будинку, зображеному на фото, британець живе з двома друзями. Оскільки обидва приятелі поїхали по справах, він вирішив трохи позасмагати в саду.

«Там мене ніхто не може побачити, ось я і роздягнувся. Я не нудист, просто хотів отримати рівний загар... Я вирішив показати родині та друзям новий будинок. Про свою помилку я дізнався, тільки коли мама відповіла на повідомлення», - пояснив він.

Також він розповів, що віддзеркалення у вікні помітила тільки мама, а друзі розгледіли його на знімку, тільки коли він сам про все розповів.

Як повідомляв УНІАН, у США жінка роздяглася догола і прогулялася в такому вигляді будівлею аеропорту.