Instagram-блогер і музикант-початківець Джеймс Поток, який летів з Торонто до Ямайки, змусив розвернути назад повітряне судно, коли пожартував, що він ймовірно хворий на коронавірус.

Про це повідомляють CityNews.

28-річний чоловік на півшляху до Ямайки заявив пасажирам, що нещодавно повернувся з Китаю і відчуває певні ознаки смертельної пневмонії.

Відео дня

Читайте такожТрамп не потиснув руку Пелосі – вона порвала його промову (відео)

«Я щойно повернувся з Хунаню (хлопець помилився, справжня назва Ухань – УНІАН), столиці коронавірусу, і почуваюся не дуже добре. Дякую», – сказав він.

У відповідь бортпровідники негайно дали мандрівнику необхідні засоби спеціального захисту. За 15 хвилин усі співробітники були в масках.

Про жарт чоловіка дізналися вже в Торонто, адже через можливу загрозу вірусу, літак повернувся назад. Медики констатували, що Поток є цілком здоровим.

Зазначається, що блогера вже затримала поліція. Нині жартівник перебуває під підпискою про невиїзд.

У коментарі журналістам музикант зізнався, що пішов на такий крок заради популярності. Він сподівався, що відео з його участю стане «вірусним».

Нагадаємо, станом на ранок 5 лютого кількість хворих на новий тип пневмонії, викликаної коронавірусом, у світі зросла до 24 тис. 541, загиблих вже нараховується 493.