У жителів багатоповерхівки з кранів полився алкоголь / фото УНІАН

В індійському штаті Керала у жителів багатоповерхівки з кранів замість води полився алкоголь.

Як пише BBC, жителі 18-квартирного будинку були шоковані, адже вранці вони ніяк не очікували, що з їхніх кранів замість води поллється бура рідина, яка виявилася сумішшю пива, бренді й рому.

Після звернення жителів до влади з'ясувалося, що алкоголь до трубопроводу потрапив випадково. Неподалік у ямі зберігалося 6 тисяч літрів конфіскованого алкоголю. Але він просочився й потрапив через ґрунт у розташований поруч колодязь із водою.

Відео дня

Читайте такожПожежа в Бордо знищила два мільйони пляшок вина (відео)

Сильний запах відштовхнув людей від використання води. Але мешканці не могли використовувати цю рідину не тільки для їжі, але й для миття. "Діти не змогли піти в школу, навіть їх батьки не змогли піти на роботу", - сказав власник апартаментів Джоші Малекеккал.

Влада визнали помилку, але мешканці будинку ще близько місяця не зможуть користуватися водопроводом, поки він не очиститься. "Вони привозять близько 5 тисяч літрів води щодня, але цього недостатньо для покриття потреб усіх родин у будівлі", - говорить Малекеккал.

Як зазначає BBC, в штаті Керала зафіксовано найвищий рівень споживання алкоголю в Індії.

Раніше УНІАН повідомляв, що в місті Фонтанеллі в провінції Тревізо, що на північному сході Італії, на одному з винзаводів вибухнула цистерна з просекко. У результаті вибуху з резервуара вилилося 30 тисяч літрів просекко.