У самого чоловіка в Instagram 115 тисяч підписників, але донька вирішила "освіжити" йому пам'ять  / instagram.com/jonacuff/

У США 16-річна дівчина прийшла на допомогу батьку Джону Ейкаффу і пояснила меми й тренди сучасної онлайн-культури наочно.

Про це в Instagram повідомив сам чоловік.

Читайте також"Попа як у Кім": дизайнери випустили накладні сідниці Кардашьян (фото)

Відео дня

Джон Ейкафф – доволі популярний американський письменник, що входить до списку авторів бестселлерів за версією The New York Times. В Instagram у нього 100 тисяч підписників, проте йому досі важко розібратися в інтернет-нюансах.

19 лютого американець розповів про подарунок, який йому на Різдво зробила 16-річна донька Лі. Ним виявилась рукописна книжка «Новий рік – нові меми». До гайду з сучасної інтернет-культури дівчина внесла речі, які батьку точно треба знати, аби не розгубитися у соцмережах.

Інструкція складається з 7 частин: «Фрази, які треба знати», «Меми, які треба знати», «Мої улюблені меми», «Спеціальне пояснення про TikTok», «Важливі персонажі й стереотипи», «Нові фрази» і «Нові меми й тренди».

Зокрема у «Мемах, які треба знати» американка пояснила, чому в інтернеті популярне фото яйця, навіщо жінки кричать на кота і що не так із «Зоною-51». А серед необхідних фраз виявилась: «Окей, бумер».

Як повідомляв УНІАН, у Львові на рекламному моніторі над входом у торговий центр «Вернісаж Lviv Mall» запустили порно.