Звільнені заступник голови ОДА та керівник апарату / фото: УНІАН

Заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації Світлану Чепігу і керівника апарату ОДА Володимира Клюцевського було звільнено за результатами службового розслідування, приводом для якого став виступ групи «Степ» на урочистих зборах, які проходили в ОДА з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Про це голова ОДА Юрій Гусєв сказав сьогодні, 10 березня, під час селекторної наради, передає кореспондент УНІАН.

«Звільнено керівника апарату ОДА Володимира Клюцевського. Не працює в нашій команді Світлана Чепіга. Її звільнення буде погоджено з Офісом президента в установленому порядку», - сказав Гусєв.

Також за підсумками службового розслідування тимчасово відсторонено від посад начальника управління культури, молоді та спорту Херсонської ОДА Михайла Лінецького та його заступників. Інформації про те, як їх буде покарано, поки що немає.

Нагадаємо, в п'ятницю, 6 березня, під час урочистих зборів з нагоди Міжнародного жіночого дня (8 березня) виступила херсонська група «Степ» з гумористичною піснею «смажений кабанчик». У номері брали участь артистки балету, які виступали в дуже відвертих сценічних костюмах. Відео, на якому було зображено номер, викликало резонанс у ЗМІ і соцмережах.