За результатами опитування дослідницької компанії TNS (Taylor Nelson Sofres) найнестерпнішими туристами визнані французи, повідомляє AFP.

При складанні рейтингу представники TNS попросили співробітників 40 тисяч готелів оцінити за дев`ятьма показниками туристів з 27 країн. Серед інших до критеріїв увійшли готовність до великих витрат, дотримання чистоти, суми чайових, вміння поводитися і вміння одягатися.

Туристи з Франції, які зайняли останній рядок списку, були охарактеризовані як безцеремонні, неохайні, скупі на чайові туристи, які, до того ж з величезними проблемами розмовляють мовою країни, куди приїхали.

Відео дня

Очолили ж рейтинг туристи з Японії. За словами співробітників готелів, від тихих, акуратних і скромних японців надходить найменша кількість скарг. Саме за останнім показником верхнім рядком списку японцям поступилися туристи з Канади, готові почати скаржитися, як тільки їх щось не влаштує в обслуговуванні.

Британці, всупереч стереотипу любителів пива і скандалістів, також були охарактеризовані як тихі і ввічливі. Мандрівних американців відзначили за їх ентузіазм в освоєнні іноземної мови і щедрі чайові, хоча визнали галасливими, неакуратними і такими, що одягаються без смаку.

В кінці списку поряд з французами розмістилися іспанці і греки.

Лента.ру