21 жовтня о 18:00 у Червоному залі кінотеатра «Росія» (вул.Мілютенка, 19) розпочненься святкування із нагоди року діяльності громадської організації  «Соціальний центр «Перспектива» на Лісовому масиві.

В програмі урочистостей представлення нового мешканця "Полянки Лісовиків" - Дракоши, створеного архітектором Костянтином Скретуцьким, святковий концерт за участі вокальних та танцювальних колективів мікрорайону.

Також музичний сюрприз для своїх земляків та гостей приготувала учасниця "Фабрика зірок – 2” Анна Зенкова. Завершаться святкування виступом заслуженої артистки України Марини Одольської та святковим салютом.

Відео дня

Крім того, голова правління соціального центру «Перспектива» Геннадій Виходцев відзначить мешканців Лісового, які брали активну участь у реалізації соціально важливих проектів: допомагали ветеранам, малозабезпеченим та багатодітним родинам, а також усім, хто потребував підтримки та допомоги.

Чекаємо Вас на нашому святі! Гарантуємо чудовий настрій, позитивні емоції та нові перспективи від «Перспективи»!!!

Додатково:

Проїзд від ст. метро «Лісова»: автобус № 33, маршрутне таксі

№ 241, № 242 до зупинки  «Кінотеатр «Росія». Детальніше про святкування Ви можете дізнатися у керівника проектів Мартиненко Анастасії за тел.. 592-76-12, моб. 050-414-69-66.