Виберіть свою форму нігтів / УНІАН

Психологи кажуть, що несвідоме в людині - це важлива частина мислення. Несвідомо людина може вибрати зображення, їжу або предмет, які їй подобаються найбільше, а це розкриє таємні грані її характеру. УНІАН пропонує пройти тест особистості по картинці, щоб дізнатися про себе більше.

Психологічний тест по картинці - виберіть свою форму нігтів

Кожна людина унікальна, і одне з підтверджень цьому - форма нігтьової пластини. Природою ви наділені нею не просто так, адже це не тільки генетичний фактор, а й особливий "маркер", за яким можна багато сказати про характер.

Тест на характер за формою нігтів розкриє перед вами повну картину особистості, досить лише вибрати зображення, на якому зображені нігті, найбільше схожі на ваші.

Відео дня
Форма нігтів здатна розповісти про ваш характер / УНІАН
  • 1 - Витягнута і довга нігтьова пластина

Вузькі і довгасті нігті у людей, наділених безліччю талантів. Це творчі особистості, здатні мислити широко і виходити за рамки дозволеного. Ви прагматичні і раціональні, незалежні і норовливі. Права півкуля мозку розвинена краще, ніж ліва, в критичній ситуації використовуєте креатив. Проблему аналізуєте логічно, але при необхідності можете придумати унікальне рішення.

Як правило, ви легкі на підйом і трохи безтурботні, але якщо захоплені чимось, то можете бути дуже різкі і холоднокровні. Цілком пристойно справляєтеся з повсякденним стресом, але при серйозній небезпеці іноді втрачаєте контроль. Досить емпатичні, добре відчуваєте настрій людей, через це часто буваєте пригнічені. 

У роботі намагаєтеся викладатися на 100%, до своєї справи ставитеся відповідально. Для вас важливі і дрібні деталі, і загальна картина - до оточуючих ви так само вимогливі, як і до себе. Найкраще висловлюєте свої думки через малюнок або письмо, схильні до новаторства. 

  • 2 - Широка прямокутна нігтьова пластина

Люди з такими нігтями, найчастіше, прямолінійні, впевнені в собі, відкриті до навколишнього світу. Знайомі можуть вважати вас грубою людиною, але це лише тому що ви не завжди зважаєте на громадську думку і не прагнете задовольнити бажання інших. Ви прямо висловлюєте свою позицію, навіть якщо вона відрізняється від загальноприйнятої. Також люди з широкими нігтями завжди готові до новизни і змін, до того ж, природна комунікабельність допомагає вам налагоджувати відносини з ким завгодно.

Ви хороший слухач і друг, тому що тонко зчитуєте емоції інших людей і не боїтеся проявляти свої. Ви завжди виконуєте свої обов'язки і обіцянки, тому друзі можуть на вас покластися. 

Володар широкої нігтьової пластини схильний все оптимізувати і організовувати, навіть якщо для результату потрібно докласти додаткових зусиль. Ви саме той, хто буде працювати понаднормово заради здачі проекту. Але як правило, в цьому немає потреби - ви вмієте правильно розпоряджатися своїм часом.

  • 3 - Кругла нігтьова пластина

Якщо природа нагородила вас круглими нігтями, значить, ви врівноважена людина. Вас дуже важко вивести з себе і спровокувати на емоції. Ви звикли все приймати так, як є, і вірити в краще. Невдачі і потрясіння переживаєте легше, ніж інші люди. Схильні до допитливості і вічного пошуку нової інформації. Вам цікаво все, і ви вважаєте, що життя сповнене пригод.

Часто ставите потреби інших людей вище своїх власних, сприймаєте чуже горе, як своє. Дорожите спогадами, зберігаєте пам'ятні речі. Ваші знайомі знають, що ви дуже чуйна людина, яка завжди прийде на допомогу і підтримає в скрутну хвилину.

У трудовій діяльності ви завжди проявляєте старанність - готові засукати рукава і робити те, що потрібно. Відмінно пристосовуєтеся до будь-яких ситуацій, вмієте знайти позитивні моменти в будь-якій діяльності. Прекрасно знаходите спільну мову з людьми, тому для вас робота в команді не стає проблемою.

  • 4 - Квадратна нігтьова пластина

Прямокутні або квадратні нігті - ознака незалежності. Найбільше в житті вам не подобається, коли інші говорять, що вам робити. У вас завжди і на все є своя думка, причому, оточуючим потрібно сильно постаратися, щоб ви визнали свою неправоту. Ви любите почуття відповідальності, тому не боїтеся робити вибір і відповідати за нього. Вам подобається діяти самостійно - для досягнення результату друга людина не потрібна, максимум - як інструмент.

При таких неоднозначних якостях володар квадратних нігтів - дуже віддана людина. Заради сім'ї і близьких друзів він зробить все, що зможе, за це його цінують. Однак переконати таку людину нелегко, вона буде стояти на своєму до останнього. Ця якість допомагає "не прогинатися під мінливий світ", але заважає при взаємодії з іншими людьми.

У роботі ви дуже амбітні, часто проявляєте ініціативу і новаторство. Легко домагаєтеся результату, займаєте лідируючі позиції. Ви стійкі до труднощів, легко берете нові вершини. Готові багато працювати, щоб домогтися бажаного, але ризикуєте стати "білою вороною" в колективі через відсутність боязні вказувати іншим людям на їх помилки і говорити правду, навіть якщо люди не хочуть її чути.

Вас також можуть зацікавити новини: