Парочка прославилася потягом до руйнування / Скріншот

Фінська пара прославилася в інтернеті: подружжя Лаурі й Анні Вуохенсілта чавить все підряд гідравлічним пресом. І за цим спостерігають мільйони людей, що приносить парочці чималий дохід.

Читайте такожАмериканець зняв пуму, яка його переслідувала: від пережитих емоцій ставши зіркою (відео)

Подружжя вже встигло знищити папір, людські зуби, мило, сталеві труби, фрукти, туалетний папір, домашнє приладдя, техніку, пише TJ.

Канал парочки називається Hydraulic Press Channel. Перший вірусний ролик подружжя — з папером. На відео Лаурі перевіряє теорію про те, що аркуш паперу не можна скласти навпіл понад сім разів. Він виявляє, що після сьомого перегину папір під високим тиском розпадається на частини.

Один з найдорожчих предметів, який потрапляв під прес Анні та Лаурі, — діамант за 4 тисячі доларів. Подружжя за нього не платило, а отримало за партнерською угодою з ювелірною компанією.

Найпопулярніші ролики на каналі Hydraulic Press Channel - це ті, в яких предмети під гідравлічним пресом перетворюються на "черв'ячків". 

Серед дивних речей, які потрапляли під гідравлічний прес, подружжя відзначає зуб мудрості Анни.

Найнебезпечнішим предметом, який потрапляв під гідравлічний прес, подружжя вважає кулькові підшипники. "Вони розриваються на найдрібніші фрагменти. І розлітаються зі швидкістю один кілометр за секунду. Ми змогли розчавити тільки 20-міліметрову кульку - не більше. Їх практично неможливо знищити", - зазначив Лаурі.

Лаурі пов'язує успіх каналу з потягом людей до руйнування: "Думаю, що більшість дітей обожнюють ламати всяке. У кожній людині це закладено - потреба щось знищити".

Вас також можуть зацікавити інші курйозні новини: