Чоловік знайшов у покинутому особняку мільйонера справжні скарби та дещо моторошне

Деніел вважає особняк "страшним". Досліджуючи зруйнований будинок, він зазначив, що був "здивований і засмучений" після побаченого.

Міський дослідник Деніел Сімс, який розшукує і знімає "дивні і чудові" занедбані будівлі по всій Великобританії, виявив покинутий "моторошний " особняк мільйонера, а в ньому він знайшов багато скарбів і докази дивного хобі власника.

Незвичайний особняк, який, як кажуть, колись належав мільйонеру, Деніел побачив в Південному Уельсі, і був вражений, виявивши химерну колекцію власника, що все ще зберігається всередині, пише express.co.uk.

Кімнати великого особняка були заповнені опудалами тварин. Деніел сказав, що по всьому будинку валялося багато черепів і лап тварин, плюс він там побачив навіть абажури, зроблені зі шкур тварин.

За словами Деніела, сам будинок сильно пошкоджений, підлоги руйнуються, але він буде коштувати понад мільйон, бо "сам будинок і земля навколо будинку – значних розмірів".

Кажуть, що цей прекрасний будинок був покинутий щонайменше 20 років тому і, можливо, належав багатому мисливцю, який любив зберігати свої трофеї.

"У власників було багато грошей, бо в будинку зберігається велика кількість старих антикваріатів і предметів колекціонування", - пояснив дослідник.

Чоловік також виявив великий годинник, який, на його подив, ніхто не вкрав, а також знайшов "приголомшливу" старовинну зброю.

Однак Даніель вважає особняк "моторошним". Досліджуючи зруйнований дім, він зазначив, що був "здивований і засмучений" після побаченого. Він вважає, що власник будинку пішов з нього раптово.

"Застелене ліжко з балдахіном свідчить про те, що місце було покинуте дуже раптово, і дуже цінні речі були залишені під відкритим небом", - додав він.

Більше історій про покинуті будинки  

Нагадаємо, раніше УНІАН писав про те, що молода американка знайшла "скарб" у старому будинку, який придбала разом з чоловіком.

Меггі Макго - молодший реставратор. У 2022 році вона та її чоловік купили покинутий будинок і витратили цілий рік, намагаючись перетворити його на затишне житло. Будинок стояв покинутий з початку 2000-х років, тому при покупці дівчина не особливо розглядала, що зберігається в декількох сарайчиках і внутрішніх приміщеннях будинку.

За словами Меггі, у сараї було багато "дивовижного обладнання", але головним призом став маленький човен у хорошому стані. 

Вас також можуть зацікавити новини: