Дівчина придбала старий будинок у вдови і знайшла там скарб / скріншот

Молода американка знайшла "скарб" у старому домі, який придбала разом з чоловіком. Своїм відкриттям дівчина поділилася із підписниками у "ТікТоку".

Меггі Макго — молода реставраторка. У 2022 році вона разом з чоловіком придбала занедбаний будинок і витратила цілий рік, намагаючись перетворити його на затишне житло. Будинок стояв занедбаний від початку 2000-х років, тож під час купівлі дівчина не дуже роздивлялася, що зберігається у кількох сарайчиках та внутрішніх приміщеннях будинку.

Меггі розповіла, що купила дім у вдови, яка "зачинила двері й ніколи не доглядала" за ним після смерті її чоловіка. Тож будинок був наповнений усіляким домашнім скарбом, хоч і був занедбаний.

Поступово наводячи лад у своїй новій власності, Меггі знайшла чимало цікавих речей. І скелет білки в одному з ліжок був далеко не найбільш вражаючою річчю.

Частину маєтку займав замкнений сарай, до якого довгий час Меггі не могла потрапити. Заважали не тільки міцні замки, але й чимала кількість великих страшних павуків. Зрештою дівчині таки вдалося відчинити двері сараю. Знайдене там справді вразило її.

За словами Меггі, у сараї було багато "дивовижного обладнання", але головним призом став невеликий човен в гарному стані. У коментарях під відео один з підписників каналу дівчини зазначив, що човен виглядає "дорого", і порадив Меггі спробувати його продати.

скріншот

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як на Канарських островах хвилі викинули на берег мертвого кита. Усередині вчені знайшли величезний шматок амбри – речовини, відомої як "плаваюче золото".

Вилучений з тіла кита шмат амбри вагою близько 9,5 кг може коштувати близько 500 тисяч євро. Ця речовина, яка напевно і вбила кита, високо цінується у парфумерії.

Вас також можуть зацікавити новини: