Значення родимок на тілі може бути найрізноманітнішим / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Наші предки здавна цікавилися кожною родимкою на тілі - вважалося, що такі мітки з'являються не просто так, і здатні розповісти про унікальні здібності людини і про її призначення. У деяких випадках за допомогою них можна навіть дізнатися свою долю - УНІАН з'ясував, які - щасливі родимки, а які - до біди.

Що означає родимка на долоні або в іншому місці - дивимося за кольором

Езотерики рекомендують тлумачити значення родимок, відштовхуючись від їх кольору і розміру. Вважається, що чим більше родимка - тим серйозніше відбиток вона залишає на житті людини. Також важливий і колір:

  • червона родимка - до серйозних змін;
  • чорна родимка - до небезпек і невдач;
  • коричнева родимка - до благополучних подій.

Фізіогномісти кажуть, що для більш детального аналізу необхідно звертати увагу і на форму родимки. Наприклад, позитивне значення мають тільки цятки, що нагадують коло. Квадратна родимка обіцяє людині серйозні випробування в житті, а трикутна має нейтральний відтінок. Якщо такий знак з'явився на тілі недавно, значить, потрібно враховувати загальний відтінок життя - тоді можна зрозуміти, про що попереджають вас.

Відео дня

Що означає родимка на грудях 

Родимка на лівих грудях попереджає про небезпеки, які вам принесе людина з оточення. Ви постраждаєте від своєї довірливості і наївності, тому зіткнетеся зі зрадою. Великі ризики почати "токсичні" відносини, в яких ви будете жертвою. Родимка на правих грудях говорить про необхідність взяти контроль над своїм життям в свої руки, ні на кого не розраховувати, крім себе. Незабаром життя змусить стати більш відповідальною людиною, перестати скаржитися і почати діяти.

Що означає родимка під оком

Такий знак на сході (в Японії, Кореї та Китаї) вважається невдалим. Особливо жахливо - родимка в оці. Людина з такою міткою буде страждати все життя, вона з самого народження приречена на важке життя. Також нелегким виявиться шлях і особистому житті, причому, чим більше родимка, тим нижче шанси побудувати щасливу сім'ю.

Що означає родимка на губі

Родимки біля рота - знак жіночності, хазяйновитості і домовитості. Володарка подібного знака буде хорошою дружиною і матір'ю, отримає щасливий шлюб і міцну сім'ю. Щасливі родимки завжди розташовуються праворуч, а ось мітка зліва говорить про те, що бажання піклуватися про кого-небудь залишиться нереалізованим.

Що означає родимка на лівій долоні або вказівному пальці

Родимка на лівій долоні - попередження про те, що у людини за родом може бути якесь захворювання або інша біда. Наприклад, ваші предки могли передати кармічні "борги", які вам доведеться відпрацьовувати. Родимка на вказівному пальці - знак жорсткості і природних задатків лідера, нерідко люди з таким знаком займають керівні посади. Як правило, це хороша підказка - людина може в житті домогтися неймовірних висот, якщо втихомирить всередині себе егоїзм, зарозумілість і нетерпимість до інших людей.

Вас також можуть зацікавити новини: