Пластівці на сніданок можуть провокувати зайву вагу / фото: ua.depositphotos.com

Якщо ви хочете скинути кілька зайвих кілограмів, уникнення нездорової їжі -один з найкращих методів.

Як пише SheFinds.com, дієтологи назвали шість найбільш шкідливих продуктів і закусок, від яких необхідно відмовитися у першу чергу. До цього "чорного списку" потрапили:

  • Чіпси (найбільш шкідливими чіпсами дієтологи назвали "Дорітос", які зроблені з штучними барвниками, ароматизаторами і з рафінованими вуглеводами, що викликають швидке збільшення рівня глюкози та накопичення жиру в організмі).
  • Печиво (за словами дієтологів, печиво - це категорія продуктів харчування, яка забезпечує найбільшу кількість калорій, але при цьому практично не має харчової цінності).
  • Енергетичні батончики (такі батончики часто сприймаються як корисна закуска, але насправді вони можуть провокувати накопичення жиру на животі).
  • Пончики (ці солодкі ласощі часто містять рафіноване борошно, велику кількість цукру, нездорових трансжирів, і все це пов'язано зі збільшенням ваги, особливо на животі).
  • Сухі сніданки (пластівці на сніданок давно стали для багатьох основним продуктом ранкової рутини. Однак, дієтологи радять враховувати зв'язок між пластівцями вранці та збільшенням талії).
  • М'ясні закуски (оброблені м'ясні закуски завоювали популярність як зручні варіанти, які можна взяти з собою у дорогу. Але ці продукти часто містять велику кількість шкідливих жирів, натрію та консервантів, що робить їх потенційним фактором збільшення ваги).

За словами фахівців, надмірне вживання цих продуктів може призвести до збільшення ваги. Тому вони радять замінювати їх на більш здорову їжу.

Відео дня

Нагадаємо, раніше медики назвали 13 продуктів, які шкодять фігурі і серцю.

Вас також можуть зацікавити новини: