Василь Горбаль хотів взяти участь в конкурсі на посаду голови Держаудитслужби / facebook.com/vasyl.gorbal

Колишній банкір і нардеп, екс-голова Львівської ОДА Василь Горбаль подав заявку на участь у конкурсі на посаду голови Держаудитслужби.

Про це сам Горбаль повідомив на своїй сторінці у Facebook. За його словами, він швидко отримав ніким не підписану відповідь про те, що він не підходить на цю посаду.

Читайте такожМінфін має намір провести реформу податкової та митниці

Відео дня

"Давно не брав я участі в конкурсах, а тут вирішив взяти участь у карантинному відборі на голову Держаудиту. Термін подачі документів був до 18:00 27.04. Вже о 18:03 отримав відмову. Пишуть, досвіду не вистачило", - написав екс-нардеп.

"На перечитування свого резюме у мене пішло більше часу, ніж у них на відмову", - додав він.

У мережі висміяли цю ситуацію. "Якийсь ви недосвідчений, Василю!", "Швидко, однак," Це просто прикро", "Цікаво подивитися на досвід успішного претендента", "Кажуть, що перед подачею доків потрібно зайти в "Велюр" і добре пообідати. Це ритуал на удачу", "Конкурси без конкурсу", "Потрібно бути спритнішим", - пишуть у коментарях під постом.

'Якийсь ви недосвідчений, Василю!': екс-нардеп вирішив взяти участь у відборі на посаду голови Держаудитслужби, та де там
'Якийсь ви недосвідчений, Василю!': екс-нардеп вирішив взяти участь у відборі на посаду голови Держаудитслужби, та де там

Як повідомляв УНІАН, уряд оголосив "терміновий" конкурс на нового голову податкової.