Експерт з прасування одягу розкрив, як легко впоратися з прасуванням ґудзиків на сорочці / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Експерт з прасування одягу розрив, як на "раз-два" впоратися з прасуванням сорочок та розгладити простір між ґудзиками. 

Відповідний урок показав користувач laurastar_official на своїй сторінці в TikTok. Він показав поширену техніку прасування, яка насправді є хибною. Попри це, багато людей прасують свій одяг саме таким чином й не підозрюють про головну "помилку", вказав він. 

"Якщо ви прасуєте сорочку таким чином, як це показую зараз я, то, ймовірно, ви пропрасовуєте простір навколо ґудзиків, уникаючи їх, як мінних полів. Вибачте, але так робити зовсім неправильно", - підкреслив він.

За його словами, головний секрет прасування сорочки полягає в тому, що спершу її треба вивернути навиворіт, а потім один раз пройтися праскою по лінії, де розташовані ґудзики. 

"Нехай праска один раз ковзне по тканині і вуаля... Вона легко стає гладенькою, не пом'ятою", - вказав експерт. 

Чимало користувачів соцмережі подякували автору ролика за корисну пораду. Один написав: "Вау, я ніколи не думав, що це можна робити саме таким чином. Дякую, що поділився".

Не обійшлося й без жартів. "Тепер відчуваю себе ідіотом, звичайно, можна ж було просто вивернути сорочку!", - написав ще один коментатор.

Деякі зазначали, що цей метод їм відомий ще з 80-х. Він дозволяє швидко та ефективно впоратися з прасуванням ґудзиків.

Експерт поділилися хитрим трюком з ключами від авто

Раніше експерт з автомобілів показала цікавий трюк з ключами від авто, який здатний врятувати життя тим, хто в курсі секрету.

Зокрема, цей спосіб дозволить замкнути всі двері крім передніх дверей з боку водія. Це також працює у зворотній бік, тому не слід боятися, що ви заблокуєте двері навічно - в чому саме полягає секрет.

Вас також можуть зацікавити новини: