
Співвласник Wayfare Tavern і зірка Food Network, шеф-кухар Тайлер Флоренс дав свої найкращі поради, як приготувати смачні фаршировані яйця, пише cnet.com.
Фаршировані яйця - один з улюблених гарнірів багатьох, який можна готувати не тільки на свята. Є незліченна безліч варіантів, як можна робити ці чудові маленькі делікатеси цілий рік.
Фаршировані яйця - "трюки" приготування
Для досягнення найкращого результату шеф-кухар дав такі поради:
Вибір яєць. Створення ідеальних фаршированих яєць починається з їхньої якості яєць.
Легке очищення. Додайте трохи оцту і солі в киплячу воду.
Додайте дрібно нарізані солоні огірки або селеру для хрускоту. Підійде будь-який вид солоних огірків.
Яблучний оцет може підняти ваші яйця на сходинку вище. Додавання крапельки яблучного оцту - ще один простий спосіб посилити смаковий профіль.
Використовуйте мариновані яйця. Вони виходять насиченими за смаком.
Маринуйте яйця. Спробуйте замочити яйця на 12 годин у соєвому соусі, пасті місо, коричневому цукрі та бурбоні для отримання унікального смаку.
Додайте трохи гостроти. Якщо ви або ваша сім'я - любителі гострої їжі або просто хочете трохи гостроти, додайте дрібку кайєнського перцю або нарізаний кубиками халапеньйо в яєчні жовтки.
Використовуйте прилад для відділення жовтка. Він допоможе яйцям виглядати так само гарно, як і бути чудовими на смак.
Прикрасьте фаршировані яйця. Як останній штрих посипте ваші фаршировані яйця паприкою або карі-порошком для яскравого кольору та додаткового смаку.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що яєчня вийде "ідеальною", якщо додати один інгредієнт замість олії.