Головоломка для перевірки IQ: лише генії скажуть, скільки квадратів на цій картинці / колаж УНІАН, фото Bright Side, ua.depositphotos.com

Деякі головоломки вимагають від вас не стільки не математичних навичок, скільки аналітичного мислення. Нова головоломка для перевірки вашого IQ від jagranjosh.com – саме така.

Вас просять відповісти на запитання про те, скільки квадратів зображено на наведеному малюнку. Після підрахунку треба визначитися з правильною відповіддю, і зробити це лише за 9 секунд. 

Запропоновано 4 варіанти відповіді: А - 10, B – 5, C – 3, D – 6. Ви маєте дуже уважно подивитися на зображення, перш ніж дати відповідь. 

Відео дня

Аби правильно відповісти на запитання про те, скільки квадратів зображено на малюнку, вам необхідно врахувати відстань між кольоровими квадратами. Нижче ви знайдете правильно відповідь на запитання.

Головоломка для перевірки IQ: лише генії скажуть, скільки квадратів на цій картинці / Bright Side

Якщо ви уважно подивіться на великі та малі квадрати на малюнку, ви зможете визначити точну кількість квадратів усередині малюнка: на ньому зображено 10 квадратів 10 різних кольорів. Тож правильною буде відповідь A.

Головоломка для перевірки IQ: лише генії скажуть, скільки квадратів на цій картинці / Bright Side

Інші оптичні ілюзії та головоломки на УНІАН

Видання The Sun запропонувало нову головоломку з пошуком реактивних літаків, які майстерно зливаються з тлом. Якщо вам вдасться їх відшукати, то можете бути впевнені, що у вас зір льотчика.

Також раніше в мережі завірусилося зображення, на якому лише за 5 секунд потрібно знайти коня-самозванця, захованого серед інших тварин.

Вас також можуть зацікавити новини: