Спробуйте нову головоломку з пошуком краба / колаж УНІАН, фото dudolf.com, wikipedia.org

Головоломки від художника, відомого як Дудольф, майже гарантовано підкорюють Інтернет. В мережі стало вірусним чергове його зображення. Ця візуальна головоломка здатна перевірити вашу спостережливість. 

На перший погляд зображення має вигляд як просто малюнок поля з квітами. Однак не все так, як здається. Одні маки зацвіли, а інші ні, тут є інша аномалія. Якщо придивитися, то серед маків можна помітити самозванця – краба. Спробуйте відшукати його на малюнку.

Спробуйте нову головоломку з пошуком краба / зображення dudolf.com

Якщо ви не можете знайти маленьку морську істоту, зверніть увагу на праву сторону зображення. Якщо все одно не вдалося відшукати краба – нижче ви знайдете розгадку для цієї оптичної ілюзії. 

Відео дня

Червоний краб виділяється серед десятків схожих за кольором квітів, хоч і є ледь помітним. Весь цей час він ховався тут: 

Спробуйте нову головоломку з пошуком краба / зображення indiatimes.com 

Інші головоломки від Дудольфа

На яскравому малюнку від цього відомого графіка пропонується знайти гарбуз, захований серед індиків. Подивіться уважно на малюнок і оцініть, як швидко ви зможете помітити гарбуз на цьому зображенні

На ще одній оптичній ілюзії Дудольфа пропонується знайти жолудь серед листя. Тільки 1% людей можуть зробити це за 11 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: