Це ідеальний рецепт для тих, хто любить цікаві й нові смаки.
Телевізійний шеф-кухар Гордон Рамзі поділився своїм "легким, пухким і неймовірно смачним" рецептом панкейків, які ви можете приготувати вдома.
Як пише видання Mirror, цей рецепт стане у нагоді, оскільки до Масляного вівторка, який святкують у більшості християнських країн, залишилось менше двох тижнів. Цей захід, який відбувається 13 лютого, приурочений до початку Великого посту у Попільну середу.
Щоб приготувати неймовірні панкейки від Гордона Рамзі треба взяти:
Борошно з розпушувачем просійте у миску та додайте сіль. В окремій тарілці збийте три яйця і влийте їх до борошна. Цю суміш треба перемішати до однорідності, щоб не було грудочок. Воду і пахту змішайте разом. Половину рідини додайте у мучну суміш і збийте до однорідності. Далі влийте решту рідини й продовжуйте збивати.
Смажити потрібно на сковороді з антипригарним покриттям, змазаній олією, по 1,5 хвилини з кожного боку.
Далі у каструлю додайте цукор, а коли він підрум'яниться, зніміть посуд з вогню, покладіть до нього шматочок масла й поверніть на плиту. У цей соус додайте порізані банани. За бажанням можна додати трохи рому. Їсти панкейки Рамзі радить саме так.
Нещодавно Рамзі поділився унікальним рецептом приготування смаженої картоплі, також розповів, як приготувати різотто з "Пекельної кухні".
Крім того, Рамзі, який має три зірки Мішлен, поділився простим секретом, який зробить ваш суп з брокколі неймовірно смачним.