Картопля вийде ароматною і хрусткою / фото ua.depositphotos.com

Знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі поділився унікальним рецептом приготування смаженої картоплі.

Щоб картопля вийшла ароматною і хрусткою, кулінар додає чилі і куркуму.

Спочатку він переміщує картоплю в підсолену воду, доводить до кипіння і варить близько восьми хвилин. Після цього він додає трохи солі і перцю і інші прянощі за рецептом, трохи пізніше - оливкова олія, щоб спеції рівномірно покрили картоплю.

Відео дня

Потім Гордон кладе картоплю на деко з невеликою кількістю оливкової олії і готує її при температурі 200°c близько 40 хвилин.

До цього можна струсити картоплю на підносі, щоб переконатися, що вона не прилипає одна до одної.

Раніше УНІАН писав, як приготувати ідеальну запечену картоплю. При цьому рецептом ділився телевізійний шеф-поварведущій Джеймс Мартін. Він розробив метод приготування ідеальної запеченої картоплі.

Кулінар запевняє: якщо слідувати його простим радам, картопля вийде хрустким зовні і пишним всередині.

Вас також можуть зацікавити новини: