Знаменитий британський шеф-кухар Гордон Рамзі розкрив секрет приготування ідеальної яєчні. Кулінар стверджує, що, дотримуючись його порад, ви зможете приготувати яєчню швидко і легко.
За його словами, щоб яєчня не вийшла "гумовою", важливо починати з холодної сковороди, тобто спочатку "відправити" яйця на сковороду і тільки потім ставити її на вогонь.
Також, як зазначив кухар, збивати яйця найкраще під час приготування, а не перед.
"Щоб вони не пересмажилися, додайте трохи крем-фрешу", - порадив Рамзі.
Кулінар додав, що любить додавати в яєчню нарізану цибулю.
Запечена яєчня - секрети Джеймі Олівера
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що свої секрети приготування ідеальної яєчні розкрив шеф-кухар Джеймі Олівер. Він детально розповів, як зробити традиційну запечену яєчню всього за 10 хвилин. Таку яєчню можна подавати з тостами.