Характер за формою нігтів жінки / картинка УНІАН

Особистість людини проявляється у багатьох дрібницях, зокрема й у різних деталях зовнішності. Наш тест характер за формою нігтів розкриє ваші особисті риси і розважить вас.

Відео дня

Варіант 1

Власники прямих нігтів зі злегка опущеними краями - це сміливі та сильні духом особистості. Така людина не боїться труднощів і не тікатиме від проблем.

Варіант 2

Форма нігтя "овальний квадрат" означає напористість, амбітність і впертість, яка поєднується з жіночністю та м'якістю. Така жінка вміє бути наполегливою та пробивною, коли це потрібно, але по життю випромінює чарівність.

Варіант 3

"Округлий квадрат" - це форма нігтів людей із нестандартним мисленням та твердими переконаннями, які не бояться йти проти натовпу. У них є потужні задатки лідера та бажання бути в центрі уваги.

Варіант 4

Форма нігтів "балерина" вважається еталоном стилю та елегантності. Такі люди добре знаються на сучасних тенденціях, поводяться стримано і зважують кожне слово. Тест за формою нігтів визначає таких людей як творчих, акуратних та модних.

Варіант 5

Трикутна форма нігтів говорить про креатив і самобутність її власника. Такі люди дуже ерудовані та допитливі, мають власну думку щодо будь-якого питання. Вони справедливі та чесні, завжди тримають слово та відповідають на добро взаємністю.

Варіант 6

Форма нігтів "стилет" означає сміливість, любов до ризику, азартність, сексуальність. Це нестандартний вибір, який точно приверне увагу. Довжина та загострений кінчик роблять такі нігті слабкими та вразливими, тому їх обирають лише ті, хто не шукає легких шляхів. Такі люди не виносять нудьгу.

Характер за формою нігтів / фото - instagram.com

Варіант 7

Характер людини за формою нігтів "мигдаль" видає сучасну, модну натуру. Людина з таким дизайном завжди прагне нового, не любить застій і застарілі речі, легко адаптується до змін. Він швидко втомлюється від рутини.

Варіант 8

Люди з круглою формою нігтів романтичні, дбайливі, щедрі та самовіддані. Заради близьких вони готові повернути гори. Вони практичні - люблять зручні, а не красиві речі, а також цінують вчинки вище за компліменти.

Варіант 9

Квадратна форма нігтів символізує сильну лідерську натуру. Власники такої форми наполегливі, вперті, однаково суворі себе і близьким. Бездоганна квадратна форма вимагає постійного догляду, що говорить про організованість та самодисципліну.

Варіант 10

Форма нігтів "губна помада" рідко трапляється і має дуже незвичайний вигляд. Їхня власниця має загадкову душу, її часто не розуміють оточуючі. У неї не так багато друзів, але вона цінує щирість і відкритість у спілкуванні.

Дуже короткі нігті

Якщо ви все життя коротко обрізаєте нігті, то це свідчить про прагнення до практичності. Такій людині можуть сподобатися спортивні джинси та футболка. Вона не прагне догодити іншим, а живе собі на втіху.

Вас також можуть зацікавити новини: