Характер по позі стоячи / картинка УНІАН

Наш характер постійно проявляється в різних дрібницях. Навіть те, як ми стоїмо, може вказувати на наші риси особистості. Наш тест на характер по позі людини визначить, чи схильні до самоаналізу і планування майбутнього, або ж не замислюєтеся про минуле і живете сьогоднішнім днем.

Визначити характер людини по позі стоячи неважко. Встаньте, повністю розслабившись, і прийміть найзручніше для вас положення. Воно розповість, якою людиною ви є.

Відео дня

Пряма поза з розставленими ногами

Якщо стоячи прямо ви злегка розставляєте ноги в різні боки, то мова вашого тіла говорить про впевнену особистість. Ваша постава випромінює впевненість у собі. Ви не боїтеся висловити свою думку так, що іншим людям стає ясно - сперечатися з вами марно.

Ви - природжений лідер, вам зручно брати на себе відповідальність і приймати рішення. Ви зустрічаєте труднощі з безстрашністю, вас важко залякати. Ви не прикидаєтеся іншою людиною, а залишаєтеся собою, тому що впевнені в своїй правоті.

Коли виникає проблема, ви стоїте на своєму, відстоюючи свою позицію з непохитною переконаністю. Ви випромінюєте потужну ауру, що залишає незабутнє враження на оточуючих. Ви можете випромінювати авторитет і владність, надихати інших людей, викликати повагу і захоплення.

Вашими головними рисами характеру є відкритість і дружелюбність. Вас дуже цікавлять нові знайомства і цікаві розмови. Ваша невимушена манера поведінки розташовує людей до себе, демонструючи щиру теплоту і доброзичливість.

У стосунках ви можете бути пристрасними та наполегливими. Ви домінуєте над другою половинкою, але залишаєтеся вірною підтримкою.

Люди, які стоять прямо з розставленими ногами, будуть успішні як підприємці, керівники компаній, менеджери, юристи, судді, політики, актори, співаки, виконавці тощо.

Характер людини по позі / фото pixabay.com

Одна нога попереду

Якщо ви стоїте прямо, виставивши вперед одну ногу, то мова вашого тіла говорить про ваш авантюрний характер. Ви готові пуститися у велику життєву пригоду. Ваша душа жадає нових вражень. Ви любите вивчати нові речі і легко приймаєте зміни.

Страх не владний над вами - життєві виклики ви приймаєте зі сміливістю і жагою гострих відчуттів. Подорожі, екстремальні види спорту і все, що пробуджує в вас почуття азарту, це ваші улюблені заняття.

Ваша допитлива натура робить вас цікавою особистістю з великим потенціалом. Ви здатні швидко освоїти будь-який навик і володієте природною спостережливістю. Любите пригоди, але в прийнятті рішень не поспішаєте. Ретельно плануєте, зважуєте всі варіанти, перш ніж зробити вибір.

Ви - творча особистість. У вас є хороші здібності в мистецтві, музиці, письменництві чи будь-якій іншій сфері, яка дозволяє втілити своє унікальне бачення в реальність. 

Емпатія - ваша суперсила, що дозволяє спілкуватися з іншими людьми на більш глибокому рівні. Ви добре розумієте людські емоції і здатні надати потужну підтримку. Будучи оптимістом, зустрічаєте труднощі з непохитною вірою в світле майбутнє. Ваша віра в хороший результат надихає близьких не здаватися.

У стосунках ви, швидше за все, будете спонтанними та цікавими. Ви можете знайти спільну мову з людиною, яка поділяє вашу пристрасть до нових пригод і вражень.

Ви можете стати письменником, блогером, вченим, дослідником, спортсменом, художником, артистом тощо.

Характер по позі / фото ua.depositphotos.com

Поза зі схрещеними ногами

Якщо стоячи прямо ви схрещуєте ноги, то мова тіла говорить про вашу інтровертність.

Ви замкнута, нетовариська людина. Прагнете спостерігати і слухати, ретельно оцінюючи ситуації і людей, перш ніж вступати в контакт. Такий підхід дозволяє встановлювати глибокі та змістовні зв'язки з іншими людьми, але іноді вас неправильно сприймають як жорстку або неприступну людину.

Ваша схрещена поза також натякає на захисну природу: ви ретельно охороняєте свій особистий простір і свої емоції, побоюючись підпускати інших занадто близько. Однак не варто приймати вашу стриману натуру за відстороненість. Ваша уважність і допитливий розум вбирають кожну деталь, дозволяючи розуміти ситуацію з глибиною, яку інші можуть упустити.

Може ви і не найгучніший голос в кімнаті, але ваша присутність відчувається. Під зовнішньою відстороненістю ховається люта незалежність. Ви покладаєтеся на себе, впевнені у власних рішеннях і не залежите від чужої думки.

Вас також можуть зацікавити новини: