Підліток хоче змінити своє "жахливе" ім'я / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

17-річний хлопець розповів, що як тільки йому виповниться 18 років, він змінить ім’я, яке дали йому батьки.

Як повідомляє Mirror, підліток вважає своє ім'я "жахливим", попри те, що його назвали на честь дідуся. Його звуть Люк (Luke). Втім, його завжди вимовляли як Look (у перекладі означає "дивись"). Хлопець роздратований, адже усі навколо щиро не розуміють, як правильно вимовляти його ім'я.

"Наступного року я позбудуся свого жахливого імені", - написав Люк на платформі Reddit.

Відео дня

Він розповів, що його батьки знають про бажання змінити ім'я. Втім, суперечки щодо цього тривають ще з дитинства.

"Мій тато хоче, щоб я зберіг це ім’я, моя мама вважає, що я повинен "полюбити своє ім’я". Вони завжди кажуть, що як тільки мені виповниться 18, я можу робити все, що захочу. Хоча мій тато поводиться так, ніби він розчарований кожного разу, коли я про це згадую... Я думав, що вони зляться на мене, але мій тато зараз сказав, мені що навіть якщо йому це не подобається, він підтримає кожне моє рішення, і якщо зміна мого імені настільки важлива для мене він розуміє і приймає мене", - додав він.

Деякі користувачі підтримали рішення хлопця позбутися імені, яке його дратує. Люк додав, що найбільше стравждав через це у школі, коли навіть вчителі не могли правильно його називати.

"Тільки уявіть, як мої вчителі в початковій школі намагалися назвати моє ім’я. Блін, навіть у мене болить голова від того, як я читаю своє ім’я", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що жінка майже все своє життя неправильно користувалася громадським туалетом через гермофобію (страх мікробів) своєї мами та випадково осоромилася під час розмови з подругою.

Вас також можуть зацікавити новини: