Художник зобразив смерть російського диктатора Путіна / фото facebook.com/nugzar.metreveli

Грузинський художник Нугзар Метревелі створює дотепні ілюстрації про війну і політичних діячів. Часто головним героєм картин стає Путін.

У сюжеті проекту FreeДом журналісти розповіли про його найяскравіші творіння. До Путіна прийшов Кобзон. Прокинувшись вночі, російський президент з жахом дивиться на балкон, на якому покійний співак. Всього за добу ця ілюстрація стала хітом в інтернеті.

Спочатку на концерт Кобзона вдало сходив терорист Захарченко. Його життя закінчилося в 2018 році, на наступний день після смерті Кобзона. 

Потім у мережі заговорили про VIP-квиток Жириновського на концерт Кобзона. Природно, це сталося після смерті чергового ворога України.

Сьогодні ж мільйони людей у всьому світі мріють, щоб прийшла черга Путіна послухати пісні Кобзона, адже вже давно ходять чутки, що у диктатора рак і безліч інших хвороб. 

Ще вірусне фото з бездарною пропагандистською Симоньян на колінах і Кадировим в кабінеті Путіна. Воно теж стало хітом інтернету.

Ще на одній ілюстрації автор бачить Путіна як пацієнта психлікарні. Приборкати і заспокоїти кривавого диктатора намагається президент Зеленський і найкращий друг України Борис Джонсон.

Є у художника і картина на тему української ракети "Нептун", яка затопила флагман російського флоту крейсер "Москва".

Художник Нугзар Метревелі підтримує Україну і засуджує російських окупантів, які в 2008 році теж напали на Грузію. У нього десятки гострих робіт, що висміюють російського диктатора і його прислуг. Не дивно, що ця художня сатира стала вірусною в інтернеті.

Вас також можуть зацікавити новини: