Цікавий психологічний тест / УНІАН

Різні цікаві тести допомагають краще зрозуміти не тільки самого себе, але і оточуючих людей. По тому, як людина сидить, що вона їсть або наскільки довга у неї шия психологи роблять цікаві висновки. УНІАН пропонує вам пройти психологічний тест на психіку і краще пізнати себе.

Тест на психіку по картинках - зверніть увагу на свою шию

Такий тест по картинках на психіку був розроблений для того, щоб діагностувати особистість людини. Його автори стверджують, що довжина шиї - це не просто фізіологічна особливість, а реальна можливість прочитати кого завгодно, як відкриту книгу. 

Як дізнатися свій характер по довжині шиї - тест / УНІАН
  • Довга шия

Люди, у яких ця частина тіла об'єктивно довга і тонка, як правило, незалежні і впевнені в собі. У них сильний характер і тверда воля, вони звикли все вирішувати самі. Для них не існує непереборних завдань - скоріше, такі люди керуються принципом "я можу все". Не вміють просити про допомогу, майже ніколи не звертаються за порадою.

Відео дня

Добре почувають себе на самоті, мають мало друзів і не люблять галасливих компаній. У відносинах розставляють межі - їм важливо відчувати себе вільними. Деяким людям здається, що власники довгої шиї замкнуті і грубі, але насправді це інтровертність.

  • Середня шия

Людина з шиєю середньої довжини вміє тримати баланс. Можливо, у неї хороші дипломатичні здібності - вона, як посередник між двома крайнощами. Особистість з такою шиєю утримується від конфліктів, вважаючи, що світ важливіше правоти. Вміє обговорювати проблему і знаходити найбільш раціональне рішення або йти на компроміс.

Однак, незважаючи на таку лояльність, є здатність брати тайм-аут і відмовляти в допомозі, прямо озвучуючи свою втому. Хоча насправді, звалювати на себе рішення проблем всіх оточуючих - норма для людини з середньою шиєю, при цьому, про допомогу просити вона не звикла.

  • Коротка шия

Об'єктивно коротка шия вказує на людину турботливу, добру і чуйну - вона завжди готова допомогти нужденним. Віддана і вірна, вона буде зберігати працездатність в тривалій перспективі, навіть якщо бачить, що все йде не за планом. Володар короткої шиї - саме той, хто не кине на півдорозі, залишиться поруч навіть в найтемніші часи.

Йому нелегко заводити друзів або відносини, але він вибирає серцем, тому якщо знаходить близьку людину, це назавжди. Часто така людина ущемляє себе заради допомоги іншим, може брати участь у благодійності. Їй слід навчитися любити себе саму і частіше приділяти час тільки собі.

Вас також можуть зацікавити новини: