Нумерологія по місяцю народження - як дізнатися характер / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Досвідчені нумерологи кажуть, що для того щоб пізнати таємниці власної особистості або більше з'ясувати про якусь людину, досить тільки визначити, коли вона народилась. У нашому випадку для цього вистачить тільки одного - дізнайтеся прямо зараз характер по місяцю народження.

Кармічне значення місяця народження - розкриваємо таємниці

Нумерологія за датою народження, а саме по місяцю, коли людина з'явилася на світ - це можливість отримати багато корисної інформації, не питаючи про це самого "випробуваного". Характер чоловіків по місяцю народження може трохи відрізнятися від жіночого в силу природних відмінностей, але в цілому дані будуть максимально точними.

  • Січень

Психологи визначають, що характер по місяцю народження для дівчат, народжених в перший місяць року, буде твердим - така людина відрізняється від більшості інших особливою рішучістю і завзятістю. Це, як правило, цілеспрямовані особистості, які точно знають, чого вони хочуть. Січневим чоловікам простіше переносити труднощі гідно і домагатися поставлених цілей. Люди, народжені в січні, горді і самовпевнені - вони будуть прислухатися лише до тих, хто вище них за статусом, або ж до тих, кого поважають.

Відео дня
  • Лютий

Характер по місяцю народження чоловіка і жінки, які відзначають свято в лютому, дуже романтичний. Вони навіть трохи егоїстичні, тому що впевнені в своїй звабливості. З ними дуже важко - їх плани, думки і бажання постійно змінюються, лютневих людей неможливо прогнозувати. Однак природний магнетизм все одно змушує оточуючих тягнутися до тих, хто народився в лютому. До того ж, ці особистості - справжні генії, поруч з ними можна швидко розвинутися і навчитися новому.

  • Березень

Особистість чоловіка або характер жінки по місяцю народження, якщо ми говоримо про третій місяць року, можна назвати м'яким. Це ранимі і добродушні люди, які завжди готові прийти на допомогу. Неймовірно порядні і дуже віддані друзі, погано сприймають критику, важко переносять сварки. Часто ображаються, "накручують" себе, але це не заважає їм розвиватися в улюбленій справі - просто потрібно, щоб березневі іменинники менше залежали від чужої думки і більше орієнтувалися на свою інтуїцію.

  • Квітень

Характер за датою народження буде дуже твердим, якщо людина народилася в квітні. Це меркантильні, раціональні і самовпевнені особистості. Повна відсутність делікатності, напористість і прямолінійність здатні вибити з колії навіть найстійкішого опонента. Але квітневі люди добрі і відкриті, просто вони вважають, що немає перешкод - є тільки цілі. У коханні дуже щедрі і щирі, тому квітневі партнери - знахідка для кожного.

  • Травень

Травень - як місяць народження - нумерологія називає сприятливим грунтом для трудоголіків. Травневі особистості люблять і вміють працювати, добре справляються з керівними посадами, не звикли відступати від намічених планів. Їх настрій досить мінливий, але це не означає, що особистість, народжена в травні, виявиться "токсичною". Партнерів своїх люблять, пестять і плекають, так що, в союзі з ними комфортно.

  • Червень

Характер по місяцю народження, якщо мова заходить про перший місяць літа, можна назвати легким. Цим людям подобається спілкуватися, збирати інформацію, Все про всіх знати, і тому трохи пліткувати. Для них важлива лідерська позиція в роботі і сім'ї, тому свою вразливість їм простіше приховувати під маскою байдужості. Червневі люди мають масу талантів і навичок, а також дуже оптимістичні - завдяки природній кмітливості, їх мудрість "притягує" оточуючих.

  • Липень

Характер чоловіка по місяцю народження, а також жінки, народженої в липні, відрізняється неймовірним рівнем зарозумілості. Іменинники середини літа люблять і вміють командувати, а також відстоювати свою незалежність. Разом з якимсь гіпер контролем над близькими людьми, вони дуже чуйні і добрі - ніколи не відмовлять у допомозі. Вміють зберігати секрети, бути хорошими друзями, і абсолютно не можуть залишатися "в тіні", тому часто "плачуться в жилетку" рідним через невиправдані очікування.

  • Серпень

Нумерологія людей, народжених в серпні, говорить, що це дуже пристрасні і емоційні натури з відмінним почуттям гумору. Дуже енергійні і щедрі - вважають, що жити потрібно красиво і "на широку ногу", що часто стає причиною кредитів і боргів. З будь-яких неприємностей виходять гідно, швидко забувають образи, вважаються відмінними співрозмовниками і друзями. Серпневий іменинник - це людина-свято, яка нікого не залишить байдужим.

  • Вересень

Характер людини по місяцю народження, якщо вона народилася на початку осені - це суміш підприємницької жилки і раціоналізму. Вересневі люди вміють заробляти гроші, часто накопичують значний капітал. У житті їм допомагає чарівність і вміння викликати довіру. У житті виявляють раціоналізм, зібраність, практичність і стриманість - керуватися емоціями не вважають корисним. До всіх справ підходять з боку розуму.

  • Жовтень

Нумерологія за датою народження скаже будь-якій людині, яка народилася в жовтні, що вона - талант і геній. Це дуже творчі і чутливі люди, якщо не реалізовують ці напрямки, то відчувають себе спустошеними. Нерішучі і не дуже впевнені в собі, тому упускають привабливі шанси в житті. У них, як правило, багато друзів через неконфліктність, а також досить насичене життя - жовтневий іменинник завжди знаходиться в пошуку драйву, рутину ненавидить.

  • Листопад

Кармічне значення місяця народження, якщо це останній місяць осені - неймовірний магнетизм. Той, хто народився в листопаді, має дуже сильну волю, характер, інтелект і харизму. Це загадкова особистість, яка рідко виявляє свої справжні почуття. Люблять багато працювати, щоб потім красиво жити, до того ж, вважаються самими пристрасними коханцями. Найчастіше - інтроверти, причому, досить жорсткі, але вміють "згладжувати кути".

  • Грудень

Характер жінки по місяцю народження або чоловіка, який відзначає своє особисте свято в кінці року - вдале поєднання мудрості і впевненості в собі. Вони від природи розумніші за багатьох інших людей, а також прямо відкидають будь-які авторитети і не орієнтуються ні на кого, крім себе. Здорове мислення, розсудливість і неймовірний інтелект - ось їх відмінні риси.

Також володіють високим рівнем великодушності і доброти. Люблять похвалу, завжди домагаються свого, але не бажають бути в центрі уваги. Надмірна самовпевненість і відсутність поступок, а також максималізм і ідеалізм призводять до болючих уроків.

Вас також можуть зацікавити новини: