Кінолог назвав три породи собак, які б ніколи собі не придбав / Фото ua.depositphotos.com

Дресирувальник з багаторічним стажем Гарретт Кінг розповів про трьох собак, які йому не подобаються. Чоловік назвав причини, через які він би ніколи не придбав цих чотирилапих, повідомляє Mirror.

Перша порода, про яку розповів Гарретт - середньоазіатська вівчарка, також відома як алабай.

"Самці цієї породи можуть важити понад 170 фунтів. Вони чудові охоронці худоби. Але у мене немає худоби. Тож якщо у вас вдома є худоба, ви можете взяти цю собаку, щоб пасти отару", - пояснив він.

Відео дня

На другому місці з небажаних собак у дресирувальника опиниився бладгаунд через його жирну шкіру та неприємний запах.

"Через їхню жирну шкіру від них смердить, як від жодної іншої собаки. Вони просто мають запах, від якого важко позбутися", - розповів Гаррет.

Третя порода, яку кінолог ніколи б не хотів придбати, стала чихуахуа. Ця собака йому не подобається через своєрідний характер.

"Якби мені потрібен був 3-фунтовий демон із підземного світу, який не мав би іншої мети, окрім як сидіти в мене на колінах і кусати все, що наближається до мене на відстані трьох футів, тоді я б узяв чихуахуа. Але це буде важко", - іронічно відповів дресирувальник.

Цікаві факти та історії про собак

Кінологи мають кілька пояснень, чому собаки нападають на велосипедистів, серед них: мисливський інстинкт, бажання гратися, іноді - страх, дратівливий звук, також - інстинкт пастуха та самоствердження.

В Індії три крокодили врятували собаку, який ледь не втопився в річці. Рептилії побачили пса, котрий втікав від диких собак, рятуючись у воді, і замість того, щоб розірвати бідолаху, хижаки просто відштовхнули його в безпечніше місце.

Вас також можуть зацікавити новини: