Стало відомо, яке ім'я для хлопчиків вийшло з моди / фото ua.depositphotos.com

Тенденції щодо імен змінюються постійно. Одне з наулюбленіших західних імен для хлопчиків вийшло з моди і стало "застарілим". Тепер дітей так не називають.

Як розповіла експертка Nameberry Софі Кім у коментарі виданню Metro, все менше батьків вирішують назвати своїх новонароджених дітей Тоні, хоч раніше це було одне з найпопулярніших імен. Коли ім’я падає в чартах, може знадобитися близько 100 років, щоб воно знову потрапило в списки найпопулярніших.

Все рідше батьки почали називати дітей іменами Кіран і Стівен, бо вони "нудні". Щодо дівчаток, то застарілими вважають імена Стефані, Еллен та Ешлі. 

Відео дня

Усе це пов’язано з "правилом 100 років", тобто найпопулярніші імена 2023 року базуються на тому, що було поширеним у 1920-х роках.

"Імена, як правило, виходять з моди. Коли популярність імені йде на спад, ми покладаємось на правило 100 років - імена потребують близько 100 років, щоб повернутися в моду, а це означає, що імена покоління прабабусь знову починають звучати свіжо", - сказала Софі.

Натомість зростає популярність імен Олів, Фелікс і Отіс. Це тому, що їх не було кілька поколінь в ужитку. Батьки малюків вважають їх яскравими та новими.

Хоча є кілька варіантів для тих, хто хвилюється, що ім’я для дитини може вийти з моди. Для хлопчиків це Гаррі, Джордж, Вільям, Томас і Олександр. Їхня популярність незмінна завдяки довгій лінії традиційного сімейного використання.

Нагадаємо, що протягом останніх років у тенденціях імен немовлят відбувся величезний зсув, оскільки батьки все частіше вибирають більш незвичайні та унікальні імена, а не традиційні. Найпопулярніші імена ми зібрали для вас у цьому матеріалі.

Вас також можуть зацікавити новини: