Колишня стюардеса пояснила, чому не варто натискати кнопку над головою в літаку

Багато пасажирів роблять цю катастрофічну помилку.

Деякі пасажири літаків вважають, що кнопка виклику призначена для того, щоб бортпровідники могли задовольнити всі їхні потреби, але насправді це не так.

Користувач TikTok Наталі, відома в соціальній мережі як yogimagee, розповіла, що деякі пасажири натискають кнопку, коли їм нудно.

"Люди тиснуть на кнопку виклику, як тільки ми піднімаємося в повітря, а я підходжу і кажу: "Так, можу я вам допомогти?". Одна жінка сказала мені, що її дочці було нудно, коли ми злетіли", - поділилася дівчина.

Тим часом інші пасажири натискають кнопку в невідповідний час під час польоту.

"Це зводить стюардес з розуму, коли ви натискаєте кнопку виклику стюардеси, що світиться, якщо ми знаходимося на злітній смузі, набираємо висоту або знижуємося. Причина в тому, що це величезна проблема для нашої безпеки, і ми можемо отримати травму, і ви також", - розповіла колишня стюардеса Кет Камалані в TikTok.

Кнопку виклику варто використовувати тільки тоді, коли є реальна необхідність, інакше ви можете зіткнутися з поганим сервісом.

Раніше УНІАН писав, що чоловік промучився 14 годин в літаку і пройшов "9 кіл пекла" Данте через "божевільних" батьків, які зіпсували йому спільний з дружиною авіапереліт.

Вас також можуть зацікавити новини: