Бортпровідники радять не сідати біля проходу / колаж УНІАН, фото УНІАН, REUTERS

Колишня бортпровідниця розкрила незвичайну причину, чому вона ніколи не бронює місця біля проходу в літаку. Своїми секретами жінка на ім’я Бет Віндзор поділилася із виданням Insider.

"Відмовившись від місця біля проходу, я зможу захистити свої лікті від візків і людей, які проходять повз мене протягом усього рейсу", – зазначила вона.

Натомість колишня бортпровідниця любить брати місця біля вікна. "Так, вам може знадобитися протиснутися повз ваших попутників, щоб дістатися до туалету, але це відбувається нечасто", – зазначила вона.

Відео дня

Крім того, займаючи місце біля проходу ви самі наражаєте себе на постійні прохання пропустити сусіда, коли він йде в туалет та назад.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як жінку заарештували просто в літаку одразу після приземлення. Попри те, що жінка пручалася та лаялася, інші пасажири лише поаплодували діям поліцейських. А все через те, що ця пасажирка разом зі своїм супутником за недовгий переліт примудрилася налаштувати проти себе увесь літак – і пасажирів, і екіпаж.

Вас також можуть зацікавити новини: