Як зрозуміти характер людини по лінії серця / УНІАН

У кожної людини є лінія серця на руці - значення її індивідуально в залежності від того, як вона виглядає. Виявилося, що по її розташуванню на долонях можна з'ясувати приховані риси характеру. Пройдіть тест і дізнайтеся нове про себе.

Швидкий тест на характер людини - подивіться на свою лінію серця

Лінія серця - це сама верхня горизонтальна лінія на долоні. Вона може проходити через всю тильну сторону руки, а також закінчуватися в будь-якому місці. Зверніть увагу на свої долоні, подивіться, як розташована ця відмітка у вас і прочитайте розшифровку тесту.

Точний тест на характер / УНІАН
  • Лінія серця на лівій руці збігається з правою

Якщо ви складете дві долоні разом у формі човника і побачите, що лінії стикаються, значить, ви сильна людина, але не любите перебувати в центрі уваги. Віддаєте перевагу тиші і спокою, емоційно стабільні і не схильні шукати собі "пригод на одне місце". Вам подобається розмірене і зрозуміле життя, королем або королевою драми вас назвати важко. Ви товариські і надійні, вам можна довіряти. 

Відео дня
  • Лінія серця на руці праворуч вище, ніж на руці зліва

При таких показниках хіроманти і психологи стверджують, що ви людина, в якій вдало поєднуються мудрість і інтелект. Ви вмієте любити і піклуватися про інших, будете робити це до останнього, навіть якщо здається, що сенсу немає. Відчуваєте симпатію до зрілих особистостей, не любите роль вихователя. Не особливо турбуєтеся про думку інших людей, віддаєте перевагу жити вільно, але при цьому залишаєтеся вірними своєму вибору.

  • Лінія серця на долоні зліва вище, ніж на долоні справа

В такому випадку фахівці кажуть, що перед нами сильна, вольова і незалежна людина. Вона любить і вміє приймати рішення, може нести відповідальність за своє життя самостійно. Вам не потрібен хтось інший, щоб відчувати себе щасливим - самотність вас не лякає.

Якщо раптом ви опинитеся в невигідному для себе становищі, можете самі собі зробити виклик і посилено працювати над поліпшенням показників. Ви вважаєте, що характер необхідно загартовувати - використовуєте для цього всі доступні способи.

Вас також можуть зацікавити новини: