Спробуйте впоратися із завданням, яке допоможе з'ясувати, чи геніальна ви особистість / колаж з фото УНІАН

Ви можете дуже сильно себе недооцінювати - можливо, ви справжній геній, наділений винятковою уважністю, а про це і не знаєте. Спробуйте знайти на малюнку-оптичній ілюзії сову серед великої кількості інших пташок і тоді точно знатимете, чи можна вас називати генієм.

Лиш геніальна людина здатна знайти сову серед качок, лебедів та чайок за 9 секунд. Якщо приймаєте виклик - знайдіть секундомір, увімкніть його, підготуйтеся до того, що потрібно буде дуже швидко "сканувати" зображення поглядом і беріться за справу.

Знайдіть вчасно сову на оптичній ілюзії / колаж УНІАН

Можливо, деякі деталі на зображенні вам видадуться надто дрібними - тоді можете збільшити масштаб. Якщо за 9 секунд ви так і не знайдете сову - точно не варто засмучуватися, ця оптична ілюзія надскладна, тому просто дайте собі відпочити і зробіть другу спробу.

Відео дня

Зараз ми вам покажемо, де ж була "захована" сова на малюнку.

Сова знаходилася майже у центрі оптичної ілюзії / колаж УНІАН

Ось така кумедна головоломка вже опублікована

Угорський художник Гергей Дудаш створив новорічно-різдвяну головоломку, з якою впоратися за 5 секунд здатні лише 1% людей.

На малюнку зображено багато кумедних сніговиків, деякі з них одягнені у яскраві шапки й шарфи, і серед них потрібно вчасно розшукати панду. Для того, щоб впоратися із головоломкою вчасно, потрібно бути винятково уважним.

Вас також можуть зацікавити новини: