Розшукайте мерщій у лісі підступну сову / колаж з фото УНІАН

Деякі люди мають "могутній" IQ - дуже високий коефіцієнт інтелекту, і про це можуть навіть не здогадуватися. Можливо, це про вас. Виправте ситуацію - спробуйте вчасно знайти в лісі підступну сову, яка добряче захована.

На зображенні-оптичній ілюзії ви побачите дерева, кабанів, і десь там є птах, якого потрібно дуже швидко розшукати. Знайти сову за 9 секунд здатні лише ті люди, які насправді мають потужний інтелект.

Якщо ви вже зрозуміли, як можна надзвичайно швидко впоратися із завданням, - засікайте час та не втрачайте дорогоцінні мілісекунди на дрібниці, - наприклад, на безцільне розглядання кабанів.

Відео дня
Знайдіть вчасно у лісі підступну сову / колаж з фото УНІАН

Можливо, час, відведений на виконання завдання сплив, а підступна сова так і не потрапила у ваше полу зору, - у такому разі варто змінити підхід до роботи. Відведіть погляд убік, закрийте очі, видихніть, а потім знову спокійно пошукайте сову. Скануйте зображення поглядом і не здавайтесь, - тоді ви точно рано чи пізно розшукаєте птаха.

Зараз ми покажемо вам, де ж знаходилася підступна сова у лісі.

Сова "ховалася" біля лівого верхнього кутка оптичної ілюзії / колаж з фото УНІАН

Ось така складнюща головоломка розміщена раніше

У хліві потрібно за 7 секунд знайти чудово захованого кота.

На зображенні ви спершу побачите багато корів, сіно й чоловіка з вилами, який працює. Десь у хліві також є хвостатий. Зазначалося, що вчасно знайти кота на зображенні-головоломці зможе лише 1 людина з 10.

Вас також можуть зацікавити новини: