Намагайтеся якомога швидше знайти справжню матір дитини / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com та малюнку Bright Side

Ви точно маєте дуже гострий розум, якщо зможете вчасно знайти на малюнку-головоломці жінку, яка є матір'ю дитини.

На малюнку, створеному Bright Side, зображені темноволоса й світловолоса жінки, а також хлопчик, який грається. Лише люди з найгострішим розумом зможуть знайти матір дитини за 5 секунд, пише jagranjosh.com.

Варто зазначити, що потрібно "увімкнути" не лише уважність, а й логіку. Намагайтеся докопатися до істини і знайте - відповідь знайти не дуже просто. Якщо ви вже налаштувалися - вмикайте секундомір та беріться за пошук матері.

Відео дня
Намагайтеся за вказаний час знайти справжню матір хлопчика / малюнок Bright Side

Зробимо невелике уточнення - вам потрібно зрозуміти й назвати дві причини, які свідчать про те, що конкретна жінка є матір'ю хлопчика. Не здавайтеся, напружуйте мозок і сформулюйте причини, які вважаєте правильними.

А тепер ми розкриємо правильну відповідь. Матір'ю дитини є жінка №1 з таких причин:

  • дитина грається до неї обличчям;
  • у хлопчика такий же самий колір волосся, як і у неї.

Якщо ви вказали такі ж самі причини - ви справжній розумник.

Така дуже цікава головоломка вже опублікована

Потрібно за 15 секунд на фото з курнику розшукати 5 відмінностей. Зазначалося, що з цим завданням за вказаний час здатні впоратися лише геніальні детективи.

Будьте готові до того, що треба буде максимально напружитися. Не здавайтеся, якщо не виконаєте завдання вчасно. Ви можете зробити набагато більше, аніж одну спробу.

Вас також можуть зацікавити новини: