Спробуйте розшукати унікальну сову / колаж з фото УНІАН

Візуальні загадки про тварин для дітей та дорослих будуть корисними - можна покращити уважність та "прокачати" здатність логічно мислити.

Спробуйте впоратися з головоломкою-загадкою, на якій зображено дуже багато сов. Серед цих птахів є один, якого можна назвати рідкісним. Якщо ви справжній розумовий "богатир", то на виконання цього завдання вам знадобиться лише 11 секунд.

Намагайтеся максимально проявити свою здатність аналітично мислити - звертайте увагу на найменші деталі, аналізуйте, порівнюйте сов одна з одною та шукайте того птаха, якого можна без сумнівів назвати унікальним.

Відео дня

Не забувайте, що на виконання завдання є ліміт, - тому варто знайти якийсь пристрій, який дозволить вам прослідкувати за часом.

Знайдіть вчасно рідкісного птаха / колаж УНІАН

Можете полегшити собі завдання - прикрийте верхні чотири рядки головоломки і продовжуйте шукати унікальну сову на решті зображення.

Зараз ми вам покажемо, де був унікальний птах. Рідкісна сова знаходилася у третьому рядку знизу зображення.

Унікальна сова була внизу зображення ліворуч / колаж УНІАН

Така головоломка для розумових "Гераклів" вже опублікована - ось що треба зробити

На зображенні є купа цифр 1474 і серед них потрібно знайти дзеркальне число. Справжні розумові "Геракли" зможуть приборкати цю головоломку за 11 секунд.

Будьте до того, що доведеться напружувати очі - цифри буквально можуть ніби "скакати". Вам потрібно буде опанувати себе, і це є запорукою успішного виконання завдання. 

Вас також можуть зацікавити новини: