
Для приготування морквяного пирога може знадобитися близько 20 хвилин і від однієї до двох годин для випікання. Щоб зекономити вам час і зусилля, Express.co.uk пропонує рецепт, на який знадобиться лише три хвилини, але в результаті ви отримаєте вологий, смачний та корисний десерт. До того ж, вам не потрібно буде мити посуд, адже всі інгредієнти можна змішати прямо у формі для приготування.
Інгредієнти для смачного морквяного пирога:
- Півтори столові ложки вершкового масла плюс для змащення чашки
- Дві столові ложки коричневого цукру
- Одна чверть чайної ложки ванільного цукру
- Три столові ложки молока
- Одна чверть склянки звичайного борошна
- Одна чверть чайної ложки розпушувача
- Одна чверть чайної ложки меленої кориці
- Дві столові ложки (28 г) дрібно натертої моркви
- Збиті вершки для прикрашання
Спосіб приготування
1. Зважте всі інгредієнти та натріть моркву на терці., розтопіть вершкове масло.
2. Візьміть чашку чи будь-яку іншу форму, придатну для використання у мікрохвильовій печі (об’ємом не менше 300 мл) і змастіть її маслом.
3. Змішайте розтоплене масло, коричневий цукор, ваніль, молоко, борошно, розпушувач і корицю.
4. Перемішайте інгредієнти виделкою до однорідності, а потім додайте подрібнену моркву
5. Поставте суміш у мікрохвильовку на 1,5-2 хвилини, залежно від її потужності. Для мікрохвильової печі 900 Вт рекомендований час приготування - 1 хвилина 10 секунд. Через хвилину приготування періодично перевіряйте готовність.
6. Прикрасьте торт збитими вершками та насолоджуйтесь десертом.
Якщо вам подобаються смачні десерти нашвидкуруч, то зверніть увагу на шоколадний торт у чашці за три хвилини від Джеймі Олівера або смачний кекс у чашці з корицею.