Нова оптична ілюзія вам точно сподобається / колаж УНІАН, фото depositphotos.com, The Sun

Ця вірусна оптична ілюзія точно заведе вас у глухий кут. Помітити тварину посеред густих трав та дерев зможуть лише генії.

Одна зі світлин Сурабха Бхарті, опублікована виданням The Sun, наробила справжнього галасу у мережі. Здавалося б, що це звичайне фото дикої природи, якби не одна неочевидна деталь. Ваше завдання максимально просте: уважно розгляньте фото та спробуйте якомога швидше знайти на ньому леопарда. 

Оптична ілюзія / The Sun

Це інтригуюче зображення привернуло увагу користувачів мережі, демонструючи дивовижні навички цих невловимих кішок зливатися з навколишнім середовищем. Для більшості це зображення є оптичною ілюзією, оскільки леопард майже непомітний серед травинок, зелених рослин і пагорбів.

Відео дня

Якщо ви не впоралися із цим завданням, то не варто розчаровуватися, адже леопард дійсно майстерно сховався. Нижче публікуємо відповідь.

Відповідь / The Sun

Раніше УНІАН публікував складну оптичну ілюзію, на якій потрібно знайти маленького їжачка. На пошук тваринки у вас буде всього 15 секунд.

Також можете спробувати вирішити "мультяшну" головоломку з каченятами. Тільки уважна людина може знайти серед них курча за 8 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: